Retourneren

Wilt u een bestelling retourneren? Dat kan, maar u heeft wel voorafgaand toestemming nodig van Comgoed. Alle retourzendingen zijn voor uw rekening, behalve als een retournering plaatsvindt door een fout van de leverancier.

Noodzakelijke retourregels

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Comgoed niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Om u en andere klanten de garantie te kunnen geven dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, zijn wij genoodzaakt onderstaande retourregels te hanteren:

  • Retouraanvragen worden alleen in behandeling genomen als de retouraanvraag binnen 10 werkdagen na levering van de producten bij ons gemeld is.
  • De goederen dienen schoon, onbeschadigd, ongeopend, ongebruikt en compleet te zijn. Ook dienen de producten in de originele verpakking te zitten.
  • De goederen dienen opgeslagen te zijn conform de opslagcondities op het etiket.
  • Creditnota’s voor retourgoederen worden opgemaakt na ontvangst van de goederen.

Indien de retour ontvangen producten niet voldoen aan de hier vermelde regels, dan heeft Comgoed het recht om ze in rekening te brengen. Wij rekenen dan op uw begrip.

Heeft u een retourzending? Bel direct naar 0187-650 004.