Hoogste rendementskeurmerk

Comfort Houtpellets levert uitsluitend ENPlusA1 kwaliteit houtpellets

Als specialist is Comgoed gecertificeerd. Zo hebben al onze houtpellets het hoogste rendementskeurmerk ENPlusA1. Dit betekent dat u met Comfort Houtpellets verzekerd bent van een hoogwaardig product. Daarbij is van al onze producten de herkomst bekend, waardoor u gegarandeerd duurzaam Europees hout ontvangt van betrouwbare kwaliteit. Uiteraard voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

Weten wat Comfort Pellets voor u kan doen?

Hoogste kwaliteit

De ENPlusA1-certificering is de Europese standaard, vergelijkbaar met de Duitse DIN-certificering. De kwaliteitsnormen van ENPlusA1 zijn op sommige gebieden nog strenger. Als het gaat om kwaliteit, stofgehalte, calorische waarde, asgehalte en herkomst van grondstoffen hanteert ENPlusA1 de strengste normen.

ENPlusA1 is een certificering die wordt uitgevoerd onder de auspiciën van de European Pellet Council. Deze certificerende organisatie ziet erop toe dat de pelletkwaliteit in de hele keten – van productie tot distributie – bewaakt wordt. Met als garantie dat de eindgebruiker de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Producenten met het certificaat zijn getoetst op de strengste normen voor kwaliteit, productie, brandbaarheid, calorische Waarde, asgehalte en herkomst van gebruikte grondstoffen.

Probleemloze verbranding

Houtpellets met een ENPlusA1-certificering zorgen voor een probleemloze verbranding in uw pelletkachel of pellet-CV. Met Comfort Houtpellets bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit en daardoor van een probleemloze verbranding.

Specificaties Comfort Houtpellets

Wij laten onze pellets regelmatig testen in een onafhankelijk laboratorium. Dit zijn de resultaten van de laatste tests. De resultaten geven elke keer hetzelfde beeld.

Comfort Houtpellets hebben:

  • Een asgehalte van ruim onder de 0,5 procent;
  • Een as-smeltpunt van rond de 1400 graden Celsius (voorkomt slakvorming!);
  • Een stofgehalte van minder dan 1 procent.

De volgende downloads laten onze resultaten zien bij recente kwaliteitscontroles: