Betalen

Veilig en gemakkelijk uw bestelling betalen, dat kan bij Comgoed. Zo doet u dat:

Veilig betalen via iDeal (gratis)

Veilig betalen via uw vertrouwde bank. Voor Nederlandse bankrekeningen bij Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Triodos Bank, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, Knab, Handelsbanken, Van Lanschot Bankiers of bunq. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u automatisch doorgestuurd naar uw eigen bankomgeving. Let er goed op dat u de hele betaalprocedure doorloopt, totdat u weer op de website van Comfort Houtpellets terechtkomt.

Maestro

Betalen met een Maestro-kaart, voor iedereen met een bankpas met het rood-blauwe Maestro-logo. Europese klanten kunnen eenvoudig en snel online betalen via Maestro.

Creditcard

U betaalt met Maestro, Visa of Mastercard.

Op rekening

Betaling op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven, gemeenten en overheden. Wilt u op rekening bestellen? Neem dan contact met ons op.

Goed om te weten
U krijgt altijd een factuur.

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode ontvangt u uw factuur vooruit, maar bij bestellingen in de webshop altijd achteraf. Op de factuur vindt u de details van de bestelling en onze betalingsgegevens. Indien gewenst kan er ook een (inkoop)orderreferentie op de factuur vermeld worden.